Ön a 020305. látogató

Elérhetőség: 4474 Tiszabercel, Ady Endre út 14. Telefon: (06-30) 294-3374 E-mail: info@juhaszbutor.hu
Untitled Document
REFERENCIÁK
Egyéb bútorok és asztalosipari termékek

 
   
 
   
 
   
 
   
Beépített szekrény
Leírás: Anyaga csomómentes borovifenyő.
A jól pakolhatóság érdekében az ajtóval takart szekrénybelsők egyaránt tartalmaznak polcos, akasztós és ruhaliftes részeket.
Felületkezelése egészségre ártalmatlan, oldószermentes, selyemfényű vizesbázisú lakkal történt.

 

 
   

Franciaágy

Leírás:

Anyaga csomómentes borovifenyő.
A matrac alatt kihúzhatós ágyneműtartó található. Felületkezelése egészségre ártalmatlan, oldószermentes, selyemfényű vizesbázisú lakkal történt.

 

 
   
TV állvány
Leírás:  
 
   

Beépített szekrény

Leírás:

Anyaga juhar színű laminált bútorlap.
Az ajtókat színazonos rátétléc díszíti.
A jól pakolhatóság érdekében az ajtóval takart szekrénybelsők egyaránt tartalmaznak polcos, akasztós és ruhaliftes részeket.

 

 
   

Tölgyfa bútorok

Leírás:

Anyaga tölgyfa és tölgy furnéros bútorlap. Felületkezelése cseresznye színű páccal, és 2 komponensű kopásálló lakkal történt.

 

 
   
Falburkolás
Leírás:

Két boltíves ajtónyílást tartalmazó fal burkolása tömör tölgyfával. Az egyhangúság elkerülése érdekében vörös színű parafadíszítést alkalmaztam. Felületkezelése kopásálló, selyemfényű, 2 komponensű poliuretán lakkal történt.

 
   
Lépcső
Leírás:

Öntartó lépcső tömör tölgyfából, fém tartószerkezetet nem tartalmaz. A maximális helykihasználás érdekében az egyenes karral szemben, és a forduló mellett egy beépített szekrény található. Felületkezelése kopásálló, selyemfényű, 2 komponensű poliuretán lépcsőlakkal történt.

 
   
Szekrény
Leírás:

Íves tetejű tömör lucfenyő szekrény. A jól pakolhatóság érdekében az ajtóval takart szekrénybelsők egyaránt tartalmaznak polcos és akasztós részeket. Felületkezelése kopásálló, selyemfényű, 2 komponensű poliuretán lakkal történt.

 
   
Beépített szekrény
Leírás:

Anyaga csomómentes borovifenyő. A kíváncsi kisgyerekek elől a szekrény tartalma biztonsági zárral elzárható. Felületkezelése egészségre ártalmatlan, oldószermentes, selyemfényű vizesbázisú lakkal történt.

 
   
Előszobafal
Leírás:

A szekrénytest anyaga bükk színű bútorlap. Az ajtók tömör bükkfa, parafával és apácaráccsal kombinálva. Felületkezelése kopásálló, selyemfényű, 2 komponensű poliuretán lakkal történt.

 
   
Tükrös beépített szekrény
Leírás:

A szekrénytest anyaga bükk színű bútorlap. Az ajtók tömör bükkfa tükörrel kombinálva. A felső ajtók mögött ruhalift található, ami lehetővé teszi a vállfás ruhák felső szekrényben való tárolását. Felületkezelése kopásálló, selyemfényű, 2 komponensű poliuretán lakkal történt.

 
   
Franciaágy
Leírás:

Anyaga tömör csomómentes lucfenyő. A láb- és fejvég betétje rétegelt lemezre ragasztott gyékényszövet. A matrac alatt kihúzhatós ágyneműtartó található. Felületkezelése egészségre ártalmatlan, oldószermentes, selyemfényű vizesbázisú lakkal történt.

 
   
Kerítés
Leírás:

Snyaga időjárásálló magas gyantatartalmú borovifenyő. A tartósság érdekében a ragasztás D4-es vízálló ragasztóval történt, és a felületkezelő anyag UV álló svédvörös színű vastaglazúr.

 
   
Kerítés
Leírás:

Anyaga időjárásálló akácfa. A tartósság érdekében a ragasztás D4-es vízálló ragasztóval történt, és a felületkezelő anyag UV álló kék színű vastaglazúr.

 
   


 

Minden jog fenntartva! 2005. Juhász Bútor